Након планираних протестних трибина у разним градовима Црне Горе под геслом ”Слобода или ништа!”, Демократски фронт има намјеру да крајем овог мјесеца, највјероватније 28. новембра организује велики протестни скуп у Подгорици, пише ИН4С.

 

1100388329

 

У међувремену, незванично сазнајемо да ће ДФ интезивирати комуникацију са осталим опозиционим субјектима у циљу чвршћег повезивања и по могућности заједничког притиска на режим у сврху остварења циља – прелазне владе и одржавања првих поштених избора.

 

Како су се редом распадале све режимске тактике у циљу гушења народног незадовољства, једино преостало средство за којим су посегнули преко контролисаних дијелова судско-тужилачког система је покушај обезглављивања ДФ-а, подизањем оптужница против Андрије Мандића, Славена Радуновића и Милана Кнежевића.

 

Међутим, како сазнајемо у ДФ-у, поменути политичари сматрају да је ово очајнички и губитнички потез режима који се распада по свим шавовима, а да би евентуални статус политичких осуђеника коначно употпунио слику земље полицијске репресије и ригидне диктатуре.

Тагови: ;