Како је објавио «Јужни фронт», украјински радикали и учесници сукоба у Кијеву и Одеси ће бити пребачени у Црну Гору као вид физичког притиска на опозицију и у циљу јачања садашњег режима. Према наводу новинара, власти Украјине и Црне Горе су донеле ову одлуку под покровитељством Беле куће.

 

19

 

Како јавља «Јужни фронт», прошлог месеца су се власти Црне Горе и Украјине сложиле да се украјински радикали и учесници сукоба у Одеси и Кијеву пошаљу за Црну Гору. Разговори су одржани под покровитељством САД.

 

У складу са овим споразумом, украјински радикали и учесници у сукобима морају да се физички обрачунају са опозицијом и да изазову провокације како би помогли останак владајуће странке на власти у земљи.

 

Како је истакао «Јужни фронт», тиме би руководство Црне Горе постало саучесник у криминалним активностима које су у сагласности са сличним акцијама власти у Кијеву. Уз то, они фактички учествују у кривичним деловањима против сопствене земље. «Власти су прешле границу, након чега су спремне да убијају људе зарад интереса криминалних група у влади САД» – јављају новине.

 

«Јужни фронт» додаје да је, према доступним информацијама, већину ових акција подржала америчка влада. Зато се може рећи да се оно што се дешава у Црној Гори догађа под покровитељством америчког Стејт департмента.

 

 

Како што је раније сазнао NewsFront, достигнут je споразум «о сарадњи» између украјинског и црногорског режима. За сузбијање антинатовских натупа у Црну Гору ће стићи украјински радикали и бивши учесници уличних сукоба у Кијеву и Одеси, који имају искуства у жестоким обрачунима са политичком опозицијом. Преговори о томе су вођени под патронатом САД.

Лола

Тагови: