«Операција у Сирији и авиокатастрофа у Египту немају апсолутно ничег заједничког и огромна колочина спекулација на ту тему нема никаквог основа у реалности рекао је прес секретар Председника РФ.
Операција Русије у Сирији нема ничег заједничког са катастрофом А321 у Египту- то су 2 разна питања која не треба везивати,мада постоје спекулације на тему,рекао је у уторак Дмитриј Песков новинарима.

срушени авион

Расуђујући о авиокатастрофи и конфликту у Сирији,Песков је приметио да су чак и размишљања о повезивању два случаја неумесни.»Хипотзе о томе су сасвим неумесне. То су два различита случаја и не треба правити никакву везу међу њима»- рекао је он.

«Око тога су се направиле толике спекулације. Не један пут смо нагласили да у се у току истраге може се спекулисати колико нам се свиђа,али то не значи да спекулације имају било какав однос ка стварном стању ствари. Како се одвија истрага,тако ће њени резултати бити представљени општедруштвеном мнењу»- рекао је Песков, приметивши да је за сада неизвесно када ће резултати истраге бити предочени јавности од стране Русије.
срушени авион

Тагови: ;