Саопштење од српског добровољца у Новорусији Дејана Берића («Деки»).

 

12219611_1077756368914585_713574769342183172_n

 

До сада сам на укро-фашистима налазио униформе ЈНА, ЈА, затим на аеродрому неколико уништених АК47. Обратите пажњу на кутије са муницијом, кутије као кутије међутим МАДЕ ИН СЕРБИА веома лоше. Иначе одузето од извиђачко диверзантске групе која је покушала ући на нашу територију.

 

 

Углавном ниједна њихова извиђачко диверзантска група није прошла, углавном је свака и уништена. Него да се вратимо на муницију, нисам знао да се у Србији производи таква муниција. Већ сам кад сам узео прошлу пуску, уствари кад су ми не баш својом вољом поклонили узео и већу количину метака, међутим финска пушка, финска муниција нормално. Немогу да кажем конкретно јер нисам сигуран али има две варијанте, или они много воле наше произвођаце или наши издајници шаљу и даље фашистима помоћ. А после ће да буде: «браћо Руси помагајте, требају брзе пруге, треба подићи привреду»…. А тамо хоће у ЕУ.

 

Него једна молба, пошто знам да читате, кад будете слали следећу туру опреме пошаљите неколико пиштоља ЦЗ99. Али ако је икако могуће назначите да буде за њихове диверзанте јер ће тада барем један стићи до мене. Да није жалосно било би смешно.

 

У задње време у околини Доњецка нема мира. Нон стоп иду не само напади и извиђачко диверзантске групе, него све чешће раде ВБРи, тенкови и артиљерија великог калибра. Како око Доњецка тако и око Горловке а на другим деловима фронта је релативно мирно. Последњи у низу манијачких потеза украинске армије је ракета града право у центар Доњецка. Ту нема никаквих војних објеката, али зато има парк, највећи и најлепши у Доњецку. Срећа у несрећи је да се ракета није активирала.

 

Мада је моје мишљење да они то просто узимају координате. Имаће тачну позицију где је пала јер су све месне телевизије објавиле и после само корекција.

Тагови: ; ;