Лидер Покрета за промјене Небојша Медојевић изјавио је синоћ у Пљевљима да је на демонстранте у Подгорици, «режим Мила Ђукановића бацио бојне отрове који блокирају рад плућа и срца, а не сузавац.»

 

Medojevic-protesti-ispred-skupstine

 

„То је зликовац бацио на свој народ какав сузавац нема то везе са сузавцем. Ја знам шта је сузавац, бацио је бојне отрове, гађао је гуменим мецима, а зликовац је показао да да је спреман да убија свој народ. Као што видите није успио да заплаши народ сви његове идеје пале су у воду. ДФ наставља борбу и протесте још снажније“, поручио је Медојевић са вечерашњег протеста ДФ одржаном у Сали бившег Дома Војске у Пљевљима.

 

Осим присталица ДФ протесту су присуствовали и активисти Покрета за Пљевља и СНП-а, на челу са предсједником Општинског одбора Радоманом Гогићем.

 

Он је рекао да је ДФ открио метод који „ један диктатор не може да савлада, а то је мирна не насилна и упорна борба“.

 

„Боримо се да не обрукамо наше претке, боримо се за нашу ђецу за наше породице. Кога може бити страх ако се бори за своју ђецу. Ако се не изборимо овај пут, а то су минималне шансе да ли да нашу ђецу оставимо њиховој ђеци да ли наша ђеца заслужују да буду слуге њихове ђеце тајкуна и криминалаца, из врха ДПС-а. Зато је ово историјска борба и зато ће нам овога пута помоћи Бог да доведемо диктатора познанији права. Нема пођела више у ЦГ, доста си нас Мило ђелио. Постоји само диктатор и постоји народ. Показали смо да је Мило једна обична кукавица која се крије иза оних криминалаца и који је наредио да се на свој народ бацају бојни отрови“, рекао је Медојевић.

 

Медојевић је казао да државност Црне Горе једино угрожава «корупционашки режим Мила Ђукановића, а не они који се боре против таквог режима.»

 

Након завршене трибине учесници протеста прошетали су Улицама града узвикујући «Готов је» и «Мило Лопове».

 

Извор: Покрет за Промјене

Тагови: ; ; ;