Амбасадор Србије у Паризу Рајко Ристић изјавио је данас да је наша држављанка Љиљана Павловић Атанасковић, које се још увек води као нестала, засигурно повређена у терористичким нападима у петак увече, јер се налазила у непосредној близини места једне од експлозија.

 

bejrut3

 

„За сада немамо информације где се она налази, у којој болници, нити да је смртно страдала”, рекао је Ристић у изјави за Танјуг.

 

Он је истакао да не би желео ништа да прејудицира, али да неких 20-30 тела жртава терористичких напада још нису идентификована.

 

О Љиљани Павловић Атанасковић, родом из Краљева, нема никаквих вести, док је њен супруг Аца Павловић који је са њом код француског националног стадиона продавао шалове француске репрезентације пред утакмицу с Немачком, тешко рањен и налази у болници у Паризу.

 

У близини Стад де Франса у петак увече одјекнуло је неколико експлозија, у којима је живот изгубио неколико особа, а више рањено.

 

Четворо српских држављана повређено је у нападима у Паризу, од којих је троје задобило теже повреде, али које нису опасне по у живот, док је једна особа лакше повређена.

 

Домаћи медији јављају да се о још три особе проверавају подаци.

Танјуг

Тагови: ;