Лидер Чеченије Рамзан Кадиров сматра да је неопходно уништити све терористе у Сирији и Ираку.

 

a778e3775283e24f52fe033388f6ffcc

 

Данас је време да поубијамо све терористе у Ираку и Сирији, нема времена за чекање, убеђен је лидер Чеченије Рамзан Кадиров. Тако је он данас прокоментарисао изјаву руског Председника Владимира Путина да је борба против милитаната у Сирији, након терористичког напада на авион А321, пооштрена.

 

«Ако постоји опасност по безбедност наших људи, морамо деловати онако како то чини наш Председник – борити се жестоко и окрутно», рекао је Кадиров.

 

Према његовим речима, није питање да ли ће терористичке групе у Сирији и Ираку бити уништене, то је питање времена. Ако би Запад пристао на стварање јединствене коалиције са Русијом, то би било учињено веома брзо. Али, Русија може и сама да се брине за себе.

 

«Када их називају «исламска држава», то вређа све Муслимане. Они су ђаволи који су против целог човечанства. Морамо да се ујединимо око Путина и испуњавамо све његове наредбе везане за искорењивање тероризма.Све их је неопходно уништити у Сирији. Тек тада ће бити мира у нашој земљи. Уништавати их појединачно — није решење», рекао је Кадиров.

Тагови: ; ; ; ;