Тренутно, невладина организација Републике Србије «Независно Удружење студената» (у даљем тексту НВО ,Зоран Ћирић-могући председник , тел:. 0644040579-поред тога Ћирић Зоран наводно је активиста радикалне националистичке организације Републике Србије, «Српска акција «) врши припреме масовног четвртог по реду ходочашћа 6.12.2015 и позива све заинтересоване да се придруже акцији).
Сврха акције је да се посете кључна места везана са Српском православном црквом. Поред тога,ова НВО намерава да дистрибујише огромну количину хуманитарне помоћи свим становницима Косова и Метохије православне вероисповести, који живе на траси формираног колоне хуманитарне помоћи. СПЦ реба да омогући прелазак административне границе .

Имајући на уму ситуацију са муслиманским становништвом региона, акција се лако може искористити за још један терористички акт, а улога СПЦ се тиме моће дискредитовати, док би у тај случај био повод за увећање међу расне и конфесијалне конфронтације.

Ако средства реда и мира не спрече ходочашће, може доћи до озбиљних сукоба између ходочасника и лица муслиманске вероисповести која живе на Косову. (Могуће место сукоба-Призрен)

Такав сукоб би се фалсификовао међународним средствима МИ како би се окривила Република Србија за нереде и ескалацију сукоба на Косову и Метохији.

 

satanizam