Председник Русије Владимир Путин позвао је припаднике руске војске, који су укључени у операције у Сирији, да не смањују висок ниво спровођења операција, преноси „Взгляд”.

 

1377533339_0077.1000x800

 

„Задаци се обављају, и обављају се добро”, рекао је шеф руске државе, након што је чуо путем видеоконференције извјештаје руководилаца релевантних јединица.

Путин се захвалио војницима за обављене задатке. „Али то за сада није довољно, да би Сирија била очишћена од милитаната, терориста и да се Русија заштити од могућих терористичких напада”, рекао је Путин.

 

„Пред нама је много посла и надам се да ће наредне етапе бити одрађене исто тако квалитетно и професионално и да ће допринети очекиваном резултату”, додао је руски председник.

 

Он је истакао да је у протеклих неколико дана у Сирији спроведена велика борбена операција.

 

„На реализацији задатака који су пред вама постављени раде велики тимови из индустрији и војне организације државе. Све компоненте везане за испуњење задатака ове врсте смо укључили”, рекао је Путин.

 

Он је, такође, наложио начелнику Генералштаба и министру одбране да га редовно извештавају о томе како иде извршавање задатака.

Тагови: ; ; ;