Српска радикална странка не дијели одушевљење представника режима због посјете генералног секретара НАТО, Јенса Столтенберга Србији, каже се у саопштењу Српске радикалне странке.

 

Protesters burn a NATO flag during a protest in front of the Serbian Presidency building in Belgrade, Serbia, Monday, June 13, 2011. Serb nationalists are protesting against the upcoming NATO conference due to start Tuesday, June 14, 2011 in the Serbian capital. (AP Photo/Darko Vojinovic)

 

„Очигледно је да притисци западних сила на Србију немају краја. Услови који долазе из Европске уније и које владајући режими испуњавају већ петнаест година постају неиздрживи за грађане Србије“, додаје се у саопштењу Радикала.

 

„Посебно забрињава све отвореније приближавање Србије НАТО-у, које је озваничено почетком јула ове године потписивањем ИПАП споразума између Србије и НАТО. Исто је и са посјетом Јенса Столтенберга, који ће покушати да представнике режима убиједи да смање утицај Русије и сарадњу наше државе са Руском Федерацијом“, каже се у саопштењу СРС.

 

„Српски радикали на вријеме упозоравају режим Александра Вучића да ни на који начин не смије да приближава Србију злочиначкој НАТО организацији, која је оставила крваве трагове широм наше земље и подсјећају да 75% грађана Србије не пристаје на сарадњу са НАТО, и да више од 60% наших грађана подржава савез са Русијом“, закључује се у саопштењу послатом редакцији Принцип-а.

Тагови: ; ;