Тренутно политичко стање на Балкану је слично као и 1941. Умјесто краљевине Југославије, на мети су Срби.

 

308CF54B-C9A7-4C6F-85AF-F57AE6EFEE1E_mw1024_s_n
Срби су кроз историју, ратовали против свих великих сила, осим против Русије. Турска, Аустро-Угарска, Њемачка, НАТО.

 
Америка је уништила Југославију, и створила трајно жариште сукоба у циљу дугорочне дестабилизације Европе оцијенивши да је за тај циљ најповољнија ситуација са Србима.

 
Када је 1995., завршио рат на Балкану, Америка је оцијенила да простор није довољно дестабилизован. Активирали су терористичке ћелије на Косову, Срби су терористе елиминисали. То је био разлог за бомбардовање, да се уништи све што би у будућности могло сметати америчком империјализму на Балкану. «Србија угрожава америчке интересе», говорили су у Вашингтону тада. Како је то могуће, вјероватно ни њима није јасно. Америка је неупоредиво већа, и јача. Београд је од Вашингтона далеко више од 7500 км, али то није спријечило НАТО да убија српску дјецу. Али НАТО бомбардовањем није постигао оно што су планирали.

 
Промијенили су стратегију, и кренули са слабљењем највеће снаге сваке државе. Са слабљењем народа. И то прво, одузимањем дијела територије, потом издајничком владом и на крају медијима.

 

Мађарска, Румунија, Бугарска, и Хрватска су чланице ЕУ и НАТО. НАТО је на Косову, у Македонији има доста Шиптара, а у Босни 2 милиона муслимана и Хрвата.

 
Али тек уласком Црне Горе у НАТО, круг је затворен. Срби су окружени НАТО пактом и њиховим слугама. И то је последњи камен у зиду.

 
Рекао сам да је слично као и 1941, јер све је ту, и домаћи издајници, и непријатељ пред вратима. Историја се не понавља, али се римује. НАТО пакт није створен да би било коме пружио заштиту, створен је ради спровођења америчких политичких и стратешких амбиција, као противтежа Русији. Да је НАТО створен ради заштите и сигурности, ситуација у свијету би данас била далеко другачија. Коме је НАТО помогао осим креаторима увођења демократије путем бомби?

 
«Заштита» НАТО пакта није помогла Њујорку 2001., ни Лондону пар година касније, као ни Паризу 2015.
Француска је члан ЕУ и НАТО али то није донијело сигурност, с тим да је једна група терориста створена у предграђу Брисела који је сједиште ЕУ и НАТО.

 

 

НАТО и ЕУ су помогли стварању хаоса и терора, свако на свој начин. И то им није довољно, него иду даље. Лако је било са Украјином, јер је фашистичко сјеме тамо посијано одавно. Лако је било и са Црном Гором, у којој власт потпуно подржава прозападни став.

 

Опет хушкају Украјину на Русију, и као финале окружују Србију.

 

Славиша Митровић

Тагови: ; ; ;