Крајње је вријеме да се мобилишу сви грађани Црне Горе, јер ово није питање неког комуналног пројекта, о овоме зависи будућност наше дјеце. Све страначке подијеле (које су и уништиле наш народ) све вјерске, националне – морају се заборавити у овом тренутку, те тако уједињени устати против фашистичке пријетње која се надвила над Црном Гором.

 

crna-gora-ne-u-nato-šnr

 

Коме нису довољни примјери бомбардовања Југославије (примјера ради: у Крагујевцу, упоређујући болест рака прије и послије бомбардовања разлика износи преко 500%), бјесомучног уништавања Ирака, Либијске Џамахирије, Сирије, братоубилачког рата у Украјини? Зар нормалан човјек може бити за неонацистичку идеологију која се спроводи из лондонског „Ситија“ и Вашингтона? Зар желимо НАТО базе у Бару и Кумбору? Зар се желимо одрећи једноплемене наше заштитнице Русије? И крајње питање: Од кога ће нас то НАТО пакт бранити?

 
Зар желимо нашу дјецу силовану, терор страха (не заборавимо: НАТО војник не подлеже домаћем законодавству), самим тим процват криминала и бахаћења, злочина и сваког другог непочинства. Црна Гора је имала три антифашистичка покрета, зар ће сада заћутати? Ако сада Црна Гора заћути, онда нека више никада не проговара.

 

На крају, позивамо све Баране да нам се придруже у суботу, испред спортске хале „Тополица“, у 16 сати је организован превоз за Подгорицу гдје ће се одржати велики народни сабор против НАТО пакта. Устани Црна Горо, крајње је вријеме!

 

Извор: ШНР

Тагови: ; ; ; ; ;