Премијер Србије Александар Вучић рекао је на Конференцији за медије да је Влада донела одлуку да не продаје «Телеком».

 

vucic-1-650x487

Влада Србије одлучила је да не приступи продаји „Телекома Србије“ – рекао је премијер Александар Вучић на данашњој конференцији за новинаре, додајући да је Влада једногласно донела такву одлуку. Он је рекао да је таква одлука донета, јер понуђена цена није била задовољавајућа.

 

 «Добијено је шест обавезујућих понуда о куповини акција „Телекома Србије“, а једна понуда се издвајала» – рекао је Вучић и додао да је та понуда боља него она из 2011. године.

 

Како је рекао, Влада Србије је очекивала цену која је била договорена и са представницима синдиката. Он је додао и да се са њима Влада није слагала око приватизације „Телекома“ јер су синикдати били против тога, а Влада за приватизацију.

 

Он је рекао да о томе која фирма је била заинтересована за куповину „Телекома“ не може да говори, јер би у тако прекршио закон.

 

Такође, Вучић није могао да одговори ни на питање новинара о томе колико је новца било понуђено, али да цена свако није била задовољавајућа.

 

 «Надам се да ће они који су нас оптуживали за велеиздају због тога што хоћемо да продамо „Телеком“ сада да ућуте» – рекао је премијер Вучић и изразио наду да ће за четири године „Телеком“ можда вредети више него сада.

 

 

 

Тагови: ; ;