Србија је данас на међувладиној конференцији У бриселу отворила прва два поглавља — Поглавље 32, које се тиче финансиске контроле, и Поглавље 35, посвећено нормализацији односа Београд и Приштине у преговорима са ЕУ.

 

TrigTGfI_68

 

Руска странка Србије је већ неколико пута указивала да је Бриселски споразум очигледно неуставан проглашен за уставан. По том споразуму судство, тужилаштво, полиција, избори, биће по законима државе Косово коју не признајемо. О овом неуставном бриселском споразуму избегао је да одлучује Уставни суд Републике Србије који је под контролом Владе премијера Вучића. ЕУ која се позива на владавину права није сметао овакав један неуставан споразум јер води политику двоструких стандарда. У преамбули српског Устава пише да су сви наши политичари дужни да заступају интересе Косова и Метохије у свим европским токовима и преговорима са Европом. Српска Влада неће да призна да је направила велики грех.

 

Руска странка у свим својим наступима је захтевала да се прекину погубни преговори са ЕУ и да српска Влада започне преговоре о Евроазијском интеграцијама. Марионетска Влада у рукама САД и ЕУ има три задатка.

 

1. Промена Устава и избацивање Косова и Метохије из преамбуле

 

2. Да усклади своју спољну политику са политиком ЕУ и уведе санкције Русији.

 

3. Да уведе Србију у НАТО испод жита, као на пример Црна Гора, да се народ ништа не пита.

 

Висока представница EУ за спољну политику федерика Mогерини изjавила jе јуче пред почетак састанка Oдбора за спољне послове Eвропског савета да ће шефови дипломатиjа EУ позвати на отварање првих поглавља у преговорима са Србиjом и Турском. А Србија је апсолутно спремна за отварање поглавља у преговорима са Европском унијом, оценио је премијер Александар Вучић.

 

Председник Руске странке Слободан Николић за Њуз-Фронт Србија

Тагови: ; ; ;