Одмаралишта на Криму већ раде по принципу «све укључено», изјавио је министар туризма Крима Сергеј Стрелбицки.Он је изразио мишљење да би требало развити систем који би највише одговарао руским туристима.

крим туризам

Москва 16 децембар-РИА НОВОСТИ.Крим треба да развија своје туристичке потенијале на принципима оздрављења али пре свега на начину како се пружају туристичке услуге у свету, изјавио је у среду министар туризма Крима Сергеј Стрелбицки.

Он је рекао да лечилишта и одмаралишта на полуострву већ раде по принципу «све укључено», и да гости могу да уживају у шведском столу, медицинској нези и свим погодностима које им пансион пружа.

«Недавно сам имао дискусију на ту тему са једним од веома цењених људи у туристичкој индустрији.Он је рекао да на пример у Турској постоји систем где се уз ручак гостима бесплатно даје халва и сипа алкохол.Ја сматрам да би нама уместо алкохола већа реклама био опоравак»-рекао је Стрелбицки».

Он је изразио мишљење да би требало увести такав систем који ће у потпуности задовољити руског туристу али истовремено акценат ставити на развој бања и лечилишта.

Тагови: