Про-породичне организације су однеле велику победу на управо одржаном референдуму о легализацији истополних „бракова“ у Словенији. Чак 63% изашлих на референдум је гласало ПРОТИВ, док је мање од 37% гласало ЗА.

 

rim-anti-gej

 

На тај начин, закон о легализацији истополних „бракова“ који је Парламент Словеније изгласао у марту месецу ове године неће ступити на снагу.

 

Ово је велика победа не само про-породичног лобија у Словенији, оличеног у организацији „За децу!“, већ и словеначког народа, који је доказао да и поред свих утицаја анти-породичног лобија састављеног од политичара, мас-медија и радикалних сексуалних активиста није одустао од породичних вредности и који је интерес деце ставио на прво место. Браво Словенци!

 

Ово је победа и директне демократије, доказ да самовоља политичара може да се ограничи када се народ заиста пита.

 

Победа породице у Словенији је и наук породицама у Србији, сада када се крећемо ка изменама Грађанског законика који за циљ има, између осталог, постављање основа за легализацију истополних заједница и легализацију сурогат материнства, две законске основе које би омогућиле хомосексуалцима у Србији да формирају „породице“.

 

Српски покрет Двери се залаже за очување уставне дефиниције брака и породице, за одбрану природне породице дефинисане у Универзалној декларацији о људским правима Уједињених нација, као и за апсолутну забрану сурогације.

 

Извор: Србин.инфо / Двери

Тагови: ; ; ; ;