Српска радикална странка подржава анти-НАТО протесте које у Црној Гори организују чланови коалиције Демократски фронт, преноси информативна служба организације.

 

MILO

 

На протестима се све чешће могу видети српске и руске заставе, што је јасан доказ да се у Црној Гори поново буди српски национални дух, упркос годинама асимилације и енергичног гушења српства под диктаторским режимом Мила Ђукановића.

 

Мило Ђукановић нема право да уводи Црну Гору у НАТО алијансу без референдума али је ипак спреман то да учини, кршећи, како демократске принципе, тако и вољу грађана Црне Горе. Српски радикали сматрају да је Ђукановић диктатор и издајник српског народа, који мора што пре бити свргнут са власти, како би му се судило због криминала и претварања Црне Горе у диктаторску деспотију.

 

Надамо се да протести опозиције неће престати све док се Мило Ђукановић не повуче са власти и не буде ухапшен због бројних криминалних радњи. Протести опозиције у Подгорици нису само вид борбе против придружења НАТО, већ представљају борбу за очување српског језика, културе и цркве на простору Црне Горе. Надамо се да ће Црна Гора ускоро добити нову власт, под којом ће сарађивати са онима који су јој историјски најближи, а то су Србија и Русија.

 

Извор: СРС

Тагови: ; ; ; ;