Представници 4 хумористичке организације из Доњецке Народне Републике учествоваће на међународном фестивалу КВН(Клуб веселих и сналажљивих) у Сочију.Овај фестивал биће одржан од 11 до 21 јануара ове године,саопштио је министар омладине туризма и спорта ДНР Михаил Мишин.

KVN-177x177

Како саопштавају организатори фестивала представници ових организација су поднели захтев за учешће међународном фестивалу КВН и добили позивницу.

Према речима Мишина на фестивалу ће учествовати представници 4 хумористичке организације из Доњецка: «мали штапићи»,»са укусом»,»факултет лоповске романтике»и » донует».

«Делегације ова 4 хумористичка тима ићи че 10 јануара у Сочи.Иако је ситуација у земљи напета ми ћемо послати нашу децу на фестивал»-рекао је он.

«Целу годину смо припремали програм са којим ћемо се појавити у Сочију.Настојаћемо да будемо у централној или телевизијској лиги» рекао је представник «малих штапића» Серге Самохин.

 

«Наша деца ће током фестивала моћи да разговарају са својим колегама из Русије као и са представницима великих хумористичких тимова.Ово је за њих велика размена искуства»-рекао је министар Мишин.