Протести ће бити настављени и у овој години, јер једино они могу довести до поштених избора након којих би власт била утемељена на већинској вољи грађана, поручио је лидер Нове српске демократије, Андрија Мандић.

 

ekskluzivno-andrija-mandi-ne-emo

 

Мандић је подсјетио да је прошле године на божићном коктелу саопштена идеја НОВЕ да опозиција треба да организује протесте и уз помоћ ванинситутуционалних метода борбе присили црногорску власт да омогући одржавање првих слободних и правичних избора.

 

Он је казао да је у прошлој години Демократски фронт успио да окупи народ Црне Горе на улицама и трговима и да најснажније дестабилизује власт.

 

“Мандић је истакао да ће протести бити настављени и у овој години, јер су се они показали као ефикасно средство које једино може довести до првих поштених избора након којих би власт била утемељена на већинској вољи грађана”, каже се у саопштењу НОВЕ.

 

Мандић је, наводи се, поздравио нове чланове партије, који су приступили НОВОЈ због, како је казао, доследне антирежимске борбе и акције протеста чији је задатак да максимално помогну промјене које ће ускоро услиједити.

 

Извор: МИНА

Тагови: ; ;