Бандеровци украјинског «цивилног сектора» и батаљона «азов» појачали су патроле у области Геничаска у Хесонској области «због повећања опасности од сепаратизма».

геническ нацисти

 

Геническ су руске власти спасиле од смрзавања тако што су доставиле кримски гас.Међутим с гасом кроз цев је продрла издаја односно «сепаратизам по гасу».

 

Азовци шире пропаганду на дружтвеним мрежама.

 

«Према нашим информацијама,сепаратисти планирају да проведу неколико акција како би дискредитовали организаторе блокаде.Због тога смо одлучили да организујемо свакодневно патролирање с циљем откривања акција сепаратиста и њихове касније ликвидације».

 

Учесници патролирања немају обележја,међутим становници Геническа су већ препознали да су снимци «бораца и сепаратиста» из њиховог града.И они већ сумњају да иза «бораца» стоји Исљамов са својим терористима.Дакле кривица ће бити приписана обичним људима зато што су се обрадовали руском гасу и што су се грејали код својих кућа.По њима прави навијач «револуције» не треба уопште да се греје треба само да скаче и да се диви достигнућима мајдана.