Кијевска хунта са уживањем се руга цивилном становништву Донбаса на окупираној територији, уз помоћ својих «верних паса» из казнених батаљона.

artemovsk

 

Дакле у једном од окупираних градова Донбаса Артјомовску свакодневно је огромно пијанство украјинских «ослободилаца».У граду је примећено и 7 арапских плаћеника у камуфлираним униформама који међусобно разговарају на арапском језику.

 

Генерално однос становништва према њима је презир и непоштовање.Они у кафићима пију по 12 флаша вотке за пет људи.Увек иду у групама и многи и даље скривају лице.Из почетка су тукли само патриоте Донбаса међутим сад су почели да туку и жене.Тако је у једну од продавница навече ушао један веома млад војник.Носио је траку са ознаком «возим робове»Био је пијан тражио је алкохол и претио продавачици.Она је на крају изгубила стрпљење опсовала га и испребијала да је пао у несвест.

 

Тако се окупација руских градова наставља.Нацисти не мирују а обични људи су увређени на власти Доњецке Народне Републике јер сматрају да су их препустили на милост и немилост украјинским нацистима.

 

АННА ЊУЗ