„Немачка полиција неће испитати силовање и премлаћивање 13-годишње имигранткиње, грађанке своје земље, руског порекла“, наводи се у саопштењу агенција.

Полиција је, ни једног тренутка не покренувши поступак, утврдила да је девојка сама ушла у ауто са неколико мушкараца арапског изгледа и дозволила да је повезу до непознатог стана.

 

images

 

Рођаци су прикупили медицинску документацију у којој су описани трагови премлаћивања, модрице, тешки убоји и знаци сексуалног злостављања, али немачка полиција на то затвара очи.

 

Девојка се изјавила да су је, исцрпљену и ментално испијену, превезли и држали у притвору дуже од три сата. Рођаци инсистирају на томе да је била присиљена да каже «праву» реч.

 

Породица жртве и други Руси у Немачкој су одржали митинг у знак подршке девојци. Њихов циљ је био да привуку пажњу медија и јавности на овај инцидент. Али, ни протест ни сам монструозно случај није објавило ни једно немачко издање. Као и првих дана након догађаја у Келну, све покушавају да заташкају.

 

Немачка, како је показало искуство, не само да ставља права миграната над правом својих грађана, већ и у оквиру самих имиграната постоји подела између оних који су заштићени и оних који немају ни најосновнију заштиту.

 

И арапски силоватељи су вреднији од незаштићене руске девојке.

 

Ката

Тагови: ; ; ; ;