Покрет Српски сабор „Заветници“ ће учествовати на предстојећим ванредним парламентарним изборима, објавио је на Фејсбуку председник ове организације Стефан Стаменковски.

 

zavetnici

 

«На предстојећим изборима одлучује се да ли смо за слободну и суверену Србију или распарчану западну колонију, да ли смо за одбрану наших националних интереса, традиције и идентитета или за издају и наметање „европсих вредности“, да ли смо за обнову српске привреде и српског села, или за распродају имовине и земљишта, да ли смо за просвећену и моралну или „ријалити“ Србију, да ли смо за част и достојанство српског војника и полицајца или за НАТО чизму, да ли смо за Србију окренуту пријатељима или онима који желе да је потчине својим интересима, да ли смо за Србију са Косовом и Метохијом и Републиком Српском или смо за Србију без Војводине и Рашке?!“, пише Стаменковски на Фејсбуку и додаје да ће Заветници на предстојећим изборима иступити као она страна која се бори за Србију.

 

«Српски сабор Заветници бориће се за ову прву Србију! За Србију правде и једнакости, поштења и марљивости, какву заслужују сви њени грађани! Са овим принципима наступићемо на предстојећим изборима, окупљајући људе од знања, угледа и интегритета, који су спремни да интересе државе и народа ставе на прво место», пише председник Заветника.

 

Ката

Тагови: ;