Министарство одбране Црне Горе реаговало је на писање портала ИН4С, и поред дематнија аутентичности презентованог документа, са уредно наведеним извором, упутило је претње како редакцији ИН4С, тако и осталим противницима намере Владе ЦГ да земљу противно већинској народној вољи уведу у НАТО пакт, преноси портал ИН4С.

 

ministarstvoodbranecg

Реаговање Гојка Раичевића, уредника портала ИН4С, на саопштење Министарства одбране Црне Горе поводом текста о хапшењу премијера Црне Горе одмах након ступања те земље у НАТО. Текст који се налази на порталу ИН4С-а, пренела и је и наша агенција и можете га прочитати овде.

 

Прилажемо и фотографије оригиналног текста на енглеском језику:

Drakula 2 Одговор ИН4С: Министарство одбране потврдило да је пука агентура страних служби

Drakula 3 Одговор ИН4С: Министарство одбране потврдило да је пука агентура страних служби

 

Drakula 4 Одговор ИН4С: Министарство одбране потврдило да је пука агентура страних служби

Drakula 5 Одговор ИН4С: Министарство одбране потврдило да је пука агентура страних служби

Drakula 6 Одговор ИН4С: Министарство одбране потврдило да је пука агентура страних служби

Drakula 7 Одговор ИН4С: Министарство одбране потврдило да је пука агентура страних служби

 

 

«Поштована госпођо Пејановић-Ђуришић

 

Вашим реаговањем од 24. јануара 2016. године на текст који је портал ИН4С пренио, уредно наводећи извор, најавили сте поред опасних пријетњи и ‘’евентуалне мјере’’ које планирате спровести у сарадњи са страним службама ‘’НАТО-а и партнерских земаља’’.

 

Позивам Вас да идентификујете које су то ‘’партнерске и НАТО службе’’, које зовете у помоћ на гушење сваке критичке мисли према вашој безумној и тоталитарној намјери да Црну Гору увучете у НАТО пакт?

 

Изричито захтјевам да наведете које конкретно стране службе призивате у помоћ, коју врсту помоћи очекујете, које мјере планирате да заједно спроведете против редакције портала ИН4С и осталих сродних организација? Да ли планирате синхронизовати свој рад и са локалним криминалцима у полицијским униформама чија сам мета био више пута претходних мјесеци? Вјерујем да ширу јавност занима такође да ли саопштење министарства на чијем сте челу представља индиректну потврду да немате повјерења у АНБ и домаће војне безбједоносне службе, па Вам треба помоћ са стране?

Ваше саопштење представља најбољи доказ да је институција звана Министарство одбране Црне Горе узурпирана од групе људи, која се бесрамно хвалише да су сарадници страних служби безбједности, или како их називате партнерским. Сувишно је рећи да се ми из редакције ИН4С не плашимо Ваших скандалозних пријетњи, а позивамо слободне грађане Црне Горе на максималну политичку мобилизацију за ослобођење запосједнутог од иностраних агентура Министарства одбране Црне Горе, институције на чијем челу су се некада налазиле историјске величине попут војводе Илије Пламенца, сердара Јанка Вукотића и генерала Ива Ђуровића.

 

С поштовањем

 

Гојко Раичевић, уредник ИН4С»

 

 

Портпарол Демократске народне партије, Милун Зоговић, такође је одреаговао на саопштење Министарства одбране Црне Горе. Његову поруку Министарству одбране ЦГ можете прочитати овде.

 

 

Тагови: ; ; ;