Мигранти са Блиског истока, који су изашли у један популаран клуб близу норвешке границе у Мурманску, почели су да узнемиравају младе Рускиње и схватили су, али превише касно, где се налазе.

 

Иако полицијски званичници не желе да причају о томе, коментари на друштвеним мрежама брује о инциденту који се догодио у Мурманску.

 

Tuca-Jutjub-650x383

 

До проблема је дошло када је Норвешка 50 мушкараца са Блиског истока због «лошег понашања» вратили у Русију. Када су се опет обрели у Русији, мушкарци су одлучили да се забаве у локалној дискотеци «Гандвик» и, заборављајући где су, почели су да спопадају Рускиње.

 

Према коментарима на друштвеним мрежама, мигранти су покушали да побегну и да се сакрију, али Руси су их пронашли и очитали им лекцију. Да није дошао велики број полицајаца на лице места, ствари су могле заиста да ескалирају, преноси сајт » This is England». Да ствар буде још гора по мигранте, полицајци који су стигли на лице места нису показали ништа већу толеранцију према њиховом понашању.

 

Иако су посаветовали локалне Русе да не линчују непристојне мушкарце, и они су се тихо придружили «едукацији», преноси сајт » News.li».

 

Као резултат инцидента, 18 мушкараца је завршило у болници, 33 у притвору, а код свих се развила жеља за повратком у домовину.

 

«Добродошли у Русију. Одушевљени смо што имамо посетиоце, али не смете да заборавите, ви сте овде гости», рекао је један од учесника инцидента.

 

Ката

Тагови: ; ;