У индустријском центру Србије, Крагујевцу, појавио се бар који се зове Путин. Власник је позвао руског председника у посету и обећао да ће се на менију ускоро наћи и црни чај. На отварању кафе бара, уређеног у «совјетском» стилу, било је пар стотина људи.

 

Владимир-Путин_60-1021x580

 

«Позивам господина Путина код нас у Крагујевц! Русија и Србија су пријатељи вековима, и ми морамо одржати то пријатељство», рекао је на отварању једнан од власника бара.

 

Узгред, упркос томе што је бар уређен у руском стилу, на менију нема руских јела. Међутим, власник бара је обећао да ће ускоро на менију бити — специјално за руске туриста — црни чај.

 

Познато је да је у Србији, као и на Балкану уопште, овај чај скоро немногуће наћи јер људи на Балкану од напитака преферирају кафу.

 

Узгред, ово је други српски бар који се зове Путин. Први кафе са истим именом отворен је 2014. године, у граду Новом Саду.

 

Подсећамо, сада је наводно у припреми филм о Владимиру Путину. Прво су рекли да је улогу лидера Русије већ пристао да игра Леонардо Дикаприо, али се касније испоставило да на ту улогу претеднују четири глумца чија имена још увек нису обелодањена.

 

Извор

Тагови: ; ;