«Ноћас су амерички авиони бомбардовали сиријски град Алепо, а затим су за напад оптужили Русе», изјавио је данас званични представник руског Министарства одбране, генерал-мајор Игор Конашенков.

«Након тога су терористи на силу почели да протерују цивиле из округа Алепо у Сирији према турској граници, покушавајући да прикрију дезертирање, а западни ТВ канали то тумаче као последицу наводно варварског руског бомбардовања», изјавио је званични представник руског Министарства одбране, генерал-мајор Игор Конашенков.

 

isis_3545334b_997415S1

Терористи су се одвезли до турске границе заједно са цивилима из округа Алепо, покушавајући да прикрију дезертирање, а западни ТВ канали су снимили «последице руског варварског бомбардовања», казали су у Министарству одбране.

 

«Оружане групе које делују у области Алеппо су забележиле масовно дезертирање терориста. Они застрашују локално становништво и терају их да их одвезу до турске границе. Бацајући оружје, терористи покушавају да се стопе са цивилима, знајући да руска авијација и сиријске владине снаге не примењују силу против цивилног становништва».

 

 

Ката

Тагови: ;