«Русија неће затражити од Запада да укине санкције Русији», рекао је Премијер Дмитриј Медведев. Он сматра да је одлука да се уведу санкције против Русије била бесмислена.

 

«Ништа нећемо питати. Ви добро знате нашу књижевност. Михаил Булгаков је написао предивну фразу у књизи.» Мајстор и Маргарита «, када Воланд говори о томе да када не тражите ништа, сви ће сами да понуде и да дају. Нећемо тражити укидање санкција, већ ће они сами доћи и рећи да су коначно ставили тачку на све ово, јер никоме није боље, све је горе», Медведев је рекао у интервјуу за магазин Time, а преносе РИА Новости.

 

1374659181

 

Руски Премијер је нагласио да Русија тим мерама није оштећена, а одговорност за њих је на земљама ЕУ и земљама које их подржавају, нарочито САД и Канада.

 

«Вероватно нам негде нешто није и одговарало. Јако? Не много. Развијамо се и живимо. Да ли се у Руској Федерацији променио политички положај Владе? Није. Да ли она и даље има подршку руског народа? Ви врло добро знате да је подршка таква какву ни једна политичка сила нема, јер нико не воли да му је земља под притиском», рекао је Медведев.

 

Ката

Тагови: ; ; ;