«Против мафијашке власти и лажне опозиције»!

 

Поводом најаве уласка, како су казали из покрета, наводне опозиције у Владу Мила Ђукановића, слободни грађани окупљени у Покрету Слобода Народу одржаће у суботу 20. фебруара у 17 сати, испред Скупштине Црне Горе, протест против мафијашке Владе, под слоганом: „Доље лажна опозиција!“, саопштено је данас из тог покрета.

 

Почетак преноса у 17:00.

 

12736386_816242015165844_1100337933_n

 

11

 

22

 

33

 

 

Саша Ђуровић, представник покрета Слобода народу: «У главном граду Црне Горе, Подгорици, почео је митинг против власти и «лажне опозиције».

 

Виде се и транспаренти против уласка Црне Горе у НАТО и за војну неутралност те земље.

 

Саша Ђуровић: «Како можете преговарати са неким ко краде од нас? Преговарати о томе да ли ће украсти мање или више? (Реч је о системској опозицији која покушава да преговара са властима пре гласања о поверењу влади). Једини начин да се са таквим режимом преговара је — апсолутни бојкот».

 

 

Мирјана Куљак: «ТА «опозиција» коју сада имамо седи за истим столом и разговара са Милом Ђукановићем. Може ли се разговарати са онима који краду на изборима? ДПС није политичка већ криминална организација и треба је забранити. Она постоји захваљујући тајним фондовима, контролисаним медијима итд. Ми захтевамо да се наставе протести као и да се провери имовина сваког политичара: и из ДПС-а и опозиције. Највећа жртва режима су слободни грађани. Не можете чак наћи добар посао ако не подржавате ДПС.

Ако буде избора ми , као и раније, позвамо све на бојкот. Иако смо мала земља, ми смо дужни да решимо политичку оријентацију Црне Горе. И докле год је мене, чизма НАТО-а неће крочити у Црну Гору!»

 

 

«Поштени избори су могући само без ДПС-а. Треба тражити не само оставку Ђукановића већ и да се забрани ДПС и провери корупција у влади и правосудном систему», рекла је Куљак.

 

 

 

Тагови: ; ;