Џихадиста из БиХ прети сународницима и реису Кавазовићу

Амир Селимовић из Својата код Живиница, у Босни и Херцеговине, поруком преко Јутјуба из Сирије запретио је својим сународницима и поглавару Исламске заједнице у БиХ Хусеину Кавазовићу поручивши да могу да цркну од муке, али да они знају да ће целим светом завладати шеријат.

 

džihadBiH

 

Селимовић је, како је пренео сарајевски Дневни аваз, већ годину дана у Сирији, а у поруци позива на покајање. Они који то не учине радоваће се својој пропасти у наранџастим комбинезонима, каже Селимовић.

 

То је порука свим медијима Иблисовим у БиХ„, рекао је Селимовић, а потом се, као преноси овај сарајевски дневник, обрушио на Кавазовића:

 

„Како вас није срамота хвалити реиса, охалалио је камату, учествовао у неверничким војскама у борби против муслимана, за ког су демократија и куфр и ислам исто. Молим Алаха да њега и његове следбенике закољем насред Башчаршије.“

 

На видео-снимку се иза Селимовића могу видети застава Исламске државе, аутоматска пушка и пиштољ, а у наставку излагања навео је и како су се све светске силе удружиле у борби против ислама.

 

Са садржајем овог снимка упознати су и истражни органи БиХ.

 

Његова претећа порука повучена је са Јутјуба.

(РТС)

посты:

Коментари: