СНП Наши скреће пажњу јавности на нове показатеље да су наша упозорења о плану ЕУ да Србију претвори у карантин за имигранте била истинита, наводи се о саопштењу на сајту покрета.

 

британија мигранти

 

Према недавном писању руских медија да се до самита ЕУ 7 марта неће припремити никакав план о заједничкој борби против илегалне имиграције и да ће највећи терет пасти на Балканске земље то јест директно на Србију само потврђује оно о чему смо говорили пре пар месеци.

 

Илегални имигранти већ дуже време избегавају улазак у Бугарску због чврстих мера њихове полиције и војске, Хрватска је већ у прошлости блокирала границу, а Република Српска је категорички одбила примање било каквих имиграната што јасно показује да ће терет на Балакану пасти на нашу земљу јер имигранти немају други правац којим би се кретали.

 

СНП Наши подсећа да смо на време упозоравали  о плану ЕУ да Србију насели мигрантима из исламских земаља у  који је директно укључен Александар Вучић, који је саопштио да је прихватио квоте о примању илегалних имиграната и поред тога што Србија  није чланица ЕУ и нема обавезе да прихвата било какве квоте.

 

Александар Вучић покушава на све начине да од јавности прикрије истину какав је договор направљен са ЕУ.  Најбољи показатељ томе је да је режим у Србији једини у Европи који забрањује грађанима право да се окупе и на миран начин протестују против илегалне имиграције.

 

СНП НАШИ подсећа да грађани Србије имају Уставом  загарантовано право окупљања које нам не може одузети један аутократа као што је Александар Вучић и поручујемо му да  нећемо дозволити да Србију  претвори у имигрантску колонију.

 

Информативна служба СНП НАШИ

Тагови: ; ;