Турски хотел Оранж Каунти од пет звездица у Алањи одлучио је да овог лета понуди бесплатан смештај за српску „децу“ до 35 година уколико бораве у пратњи две одрасле особе.

 

hotelturska

Хотелијер се одлучио за гратис смештај „деце до 35 година“, јер у Србији пола милиона људи, односно свака друга особа до 34. године, из економских разлога и даље живи са родитељима.

 

Гратис, дакле, добија прво „дете“ до 35 година, а родитељи до 31. марта добијају додатни попуст на аранжман од 35 одсто.

 

Желећи да подржи ову акцију агенција „Фибула“ је обезбедила и бесплатну авио карту за „децу до 35 година“, ако и даље живе и желе да путују са својим родитељима.

 

Уколико породица има двоје деце до 18 година обоје ће имати бесплатан смештај. Такође, треба напоменути да „деца“ могу да користе све садржаје, укључујући и мини клуб.

 

Смештај је на бази „Ултра ол инклузив“ што подразумева отворени бифе – самопослуживање, избор више јела за доручак, ручак и вечеру, касни доручак, јутарњу и поподневну ужину, касну вечерњу ужину, локална и стандардна увозна алкохолна и безалкохолна пића, сладолед у одређено време… Дакле, алкохол је „деци“ дозвољен.

 

 

(Новости/ Правда)

Тагови: ;