Чули смо ставове наших уважених колега поводом мигрантске кризе која у последње време потреса Европску Унију. Колеге су убеђене да су ову «бомбу» англосаксонци поставили Европи са циљем њене дестабилизације.

 

антимигр

 

Дозволићу себи да ово не назовем теоријом завере. Ово је политичко самоубиство за европску цивилизацију. Самоубиство а не некакво убиство.

 

У Европи се хришћанство систематски брише из јавног морала. По мери ослоодилаца од хришћанства развијају се наркоманија, хомосексуализам и содомија. Дозвољава се абортус и еутаназија. Несвесно, због губитка моралних смерница, створио се култ кад човек за себе сматра да је бог. У исто време у регулисању политичких и економских прилика људи не учествују. Њима је дозвољено да изврше самоубиство али не могу утицати на каматну стопу централне банке.

 

Процес дехристијанизације из почетка је текао полако али је временом повећао брзину своје ротације. И већ сад уједињена Европа одобрава ратове у Сирији и Либији и учествује у њима на разне начине. И на крају «у госте» овако «размаженом» начину живота европејаца дошло је стотине хиљада разних миграната. Карактеристично код ових миграната не постоје абортус и еутаназија али постоји Алах. И они се неће одрећи својих убеђења зато што су окусили чари «европског живота». Они то и не покушавају. Њихово расположење је јасно- Европа је место за освету за све па чак и за оно за шта Европа није крива.

 

Ми видимо да хришћанска Европа полако одлази са историјске сцене, а да на њено место долази Европа хаоса. Да ли су за то криви Оланд и Меркел? Једва. Много већу одговорност сносе непознати чиновници који су избацили Христа из образовања, медицине, опште културе европских народа, и дозволили им да од народа створе размажене овце без моралног компаса.

 

Па је сад на јагњад кренуло много вукова. Сачекајте, Ако издржите.

 

 

 

ВЕЛИКИ БРАТ СПЕЦИЈАЛНО ЗА НОВИНСКИ ФРОНТ.

 

Тако се и велики број миграната појавио, између осталог што су европски «велики мислиоци» мислили да нема разлике између домицилног становника Минхена и оног из Триполија, и да нема  Исуса Христа и Алаха. Електронско доба, свет високе технологије помириће све разлике и створити од свих просечног европљанина.

 

 

 

 

Тагови: ;