У Подгорици је данас одржан перформанс Клуба младих Нове српске демократије под слоганом „Одговараћете!“. Чланови Клуба младих НОВЕ окупили су се испред зграде МУП-а , а присутнима се обратио Петар Драшковић, који је истакао да је Управа полиције ,,партијска ћелија ДПС-а“.

 

performans-5

 

„Све оно по чему је ДПС препознат налазимо и у деловању ове институције – криминал, одбрана лика и дела једног човека и гола сила као једини аргумент. Ова заробљена институција је праву сврху свога деловања показала бруталним акцијама 17. и 18. октобра, а нарочито разбијањем мирних демонстрација 24. октобра када су припадници полиције уз подршку маскираних хулигана и батинаша из САЈ-а тровали, пребијали и прогонили народ по Подгорици“, рекао је Драшковић.

 

Он је нагласио да је све то рађено „по директном наређењу предсједника ДПС-а Мила Ђукановића који полицију користи за обрачун са политичким неистомишљеницима“.

 

Чланови Клуба младих НОВЕ након тога су прошетали до зграде Агенције за националну безбједност где се присутнима обратила Ана Ђукановић, члан Клуба младих НОВЕ.  Она је истакла да је АНБ директни учесник у тешким криминалним радњама овога режима и да она стоји иза сваке крађе избора, она организује куповину личних карата, куповину гласова, уцјене и све оно што је у ствари једини партијски програм ДПС-а.

 

ИН4С

 

 

Тагови: ; ; ;