Српски сабор Заветници пружа пуну политичку подршку општенародним анти-НАТО скуповима у Црној Гори који су заказани за 14. и 24. март, док је за 27. март заказан велики народни анти-НАТО протест испред Амбасаде САД у Подгорици.

 

НАРОДНИ-ЗБОР-И-ДОГОВОР-сви

 

Шушањска Народна Республика, Српска листа и Завјетници тестамента Светог Петра Цетињског позивају све који се противе окупацији Црне Горе од стране злочиначког НАТО пакта, да се придруже, 14. марта у 18 сати испред амбасаде САД-а у Подгорици, на заједничком народном збору и договору.

 

Српски народ Црне Горе већ месецима се бори за хитан прекид даљих НАТО интеграција те српске земље која је под мафијашким режимом Мила Ђукановића претворена у обичну колонију западних центара моћи.

 

Сматрамо да би наставак даљег јачања сарадње Црне Горе са НАТО савезом довео до озбиљне дестабилизације геополитичких и војно-безбедносних прилика у овом делу Балкана и озбиљно угрозио не само националну и политичку самосталност српског народа у Црној Гори већ и самосталност и суверенитет Републике Србије! — наводи се у саопштењу информативне службе Заветника.

 

Протестне перформансе активисти у Црној Гори одржаће 14. и 24. марта, а 27. марта класични протестни скуп на платоу испред амбасаде. Скупови неће бити ускопартијски, нити класично политички и у организацији учестоваће сви субјекти из политичког или НВО сектора који се противе НАТО интеграцијама Црне Горе.

Тагови: ; ; ; ; ; ;