На конференцији за новинаре одржаној у подне у Кнез Михаиловој улици, код „Руског цара“, председник Српске радикалне странке проф. др Војислав Шешељ најавио је да ће радикали у оквиру изборне кампање одржати 30 великих митинга – у седиштима свих округа у ужој Србији, у три већа града који нису седишта округа (Лозница, Вршац и Рума) и два митинга на Косову и Метохији – у Косовској Митровици и Грачаници.

 

514745_seselj-srs_iff

 

Први велики митинг биће одржан 24. марта у 17 часова у Београду, на Тргу Републике. Митинг носи назив „Народни бунт против Вучићевог режима“ и представљаће протест поводом потписивања и ратификације ИПАП споразума са НАТО пактом, евоцирање успомена на жртве америчког и НАТО бомбардовања Србије 1999. године, као и протест против драконске казне коју ће Хашки трибунал тог дана изрећи Радовану Караџићу. Функционери Српске радикалне странке ће критиковати режим због катастрофалног стања у свим аспектима спољне и унутрашње политике и представиће целовит политички предизборни програм Српске радикалне странке.

 

Кампања Српске радикалне странке ће бити скромна а страначки активисти ће разговарати са грађанима на пунктовима и током обилазака од врата до врата. Шешељ је објаснио да радикали улазе у изборну трку са намером да објасне народу у каквој се ситуацији Србија налази, да раскринкају све медијске лажи и преваре и да понуде једини програм који може да извуче Србију из економске кризе и социјалне беде – програм који нуди Српска радикална странка.

 

СРС

Тагови: ; ;