После хитова «Сунчаница», «Бездушни 2» и «Без границе», у којима је сарађивао са великим Никитом Михалковим, Карен Оганесјан, Резом Гигинеишвилијем и једним од тренутно водећих руских редитеља млађе генерације Романом Пригуновим, Милош Биковић поново снима у Русији.

 

milos-bikovic-1414701032-50433

 

Како каже, реч је о филму са радним насловом «Преко границе» редитеља Александра Богуславског, чија је прва клапа после озбиљних припрема «пала» ових дана у краснодарском крају у Азову.

 

«Реч је о врло узбудљивој и необичној причи и жанру који никада до сада нисам радио. То је нека мешавина авантуре — трилера — мистике, а ја играм преваранта који је преварио казино за озбиљне паре», каже Биковић.

 

«Али, мој јунак се сусреће са изузетним противником, човеком који поседује способности на граници паранормалних и упада у невољу. Да би се извукао, приморан је да за седам дана смисли акцију којом ће зарадити довољно новца да откупи свој живот. На том путу га очекују изненадна скретања у непознати свет мистике и парапсихологије. То би био некакав «оквир» у којем се одвија ова прича».

 

 

Поред Биковића, који игра главну улогу, у глумачкој екипи филма «Преко границе» су и Љубов Асјонова, Аристарх Венес, Јевгениј Стицкин и Јуриј Ћуљсин.

 

«Срећан сам, и дивно се осећам на снимању. Сви су млади, одлично се слажемо, редитељ Александар Богуславски је млађи од мене годину дана, што ми се такође први пут десило у каријери. Од самог почетка рада све ми је јако занимљиво. Не знам шта ће испасти на крају, али замисао филма вреди покушаја», каже Милош Биковић, који је последњих година и у Русији један од најпопуларнијих глумаца.

 

 

Премијера филма «Преко границе» би могла да се очекује почетком идуће године.

 

 

Ката

Тагови: ; ;