Као представница Међународног музичког фестивала за децу „Шкољкице“, Новосађанка Теодора Станковић освојила је прво место на такмичењу у Белорусији.

 

minsk

 

На Међународном уметничком конкурсу „Звездано цвеће“, орджаном у Минску од 31. марта до 4. априла, представница Србије Теодора Станковић из Новог Сада и представница Босне и Херцеговине Неђица Мијајловић из Брчког, у изузетно оштрој и квалитетној конкуренцији освојиле су прва места у номинацији соло вокал.

 

Свечана сала центра културе „Дом Москве“ у Минску била је мала да прими све оне који су желели да присуствују и уживају у њиховим поп и џез интерпретацијама светских хитова.

 

Теодору Станковић (на фотографији горе десно, са представницом БиХ) упознали смо као учесницу прве сезоне шоу-програма Ја могу све.

 

 

Запажен наступ у Минску су имале и сестре Живковић, Катарина и Теодора, које долазе из Београда, а које су такође биле у саставу делегације Србије.

 

Током боравка у Минску, договорени су и детаљи учешћа представника Србије на „Славјанском базару» ове године у Витепску, који ће на то такмичење отићи у организацији Удружења за дечије уметничко стваралаштво „Аша и Ана» из Новог Сада.

 

РТС

Тагови: