Члан председништва ДНП Црне Горе и председник ОО ДНП Бијело Поље, Светислав Перишић, сматра да путујући циркус НАТО промотера, који је јуче имао приредбу у Бијелом Пољу, доживео је потпуни фијаско. И поред кадровске подршке инфраструктуре владајуће партије, државних органа, разних НВО и посете појединих амбасадора, исти су остали практично не примећени у Бијелом Пољу.

 

Sveto-Perišić-640x427

 

Он сматра да мало интересовање на НАТО тезги у центру града, као и више него скромна трибина која је одржана, а на којој је присуствовао двоцифрен број посетилаца, најбоље говоре колика је подршка бјелопољаца овом пројекту.

 

Такође истиче да су НАТО промотери злоупотребили ученике једне бјелопољске средње школе и одржали „предавање“ о НАТО интерграцијама, иако добро знају шта средњошколци о томе мисле и шта се догодило прошлог месеца у Даниловграду

 

 

„Доминантна већина грађана Црне Горе која се противи прикључењу не мири се са наумом режима да их на силу угура у НАТО и да им ускрати право да на демократском референдуму непосредно донесу одлуку да ли пристају да се територија и народ Црне Горе ставе у службу овог офанзивног војног савеза. Да су и грађани Бијелог Поља већински против учлањења наше државе у овај војни савез, најбоље је потврдила недавно одржана Анти НАТО трибина у организацији ДНП-а. Масовнио присуство грађана овој трибини најбоља је порука да је за нашу државу најбољи безбедносни оквир војна неутралност и да злочиначка НАТО чизма није добродошла у Црну Гору“, закључује Перишић.

 

 

ИН4С

Тагови: ; ;