ВВС је објавио документарни филм који открива узрок несреће Боинга који је прелетао преко Донбаса. Творци филма су обећали «нове шокантне оптужбе о обореном малезијском Боингу МН 17».

 

3811276_0

 

У филму су изнете две главне верзије несреће. Прва – да је Боинг оборио ловац, а друга – да су агенти CIA подметнули бомбу у авион.

 

ВВС јавља да постоје докази да је путнички авион оборио украјински ловац.

 

Постоје чак и сведоци који су видели на небу два авиона.

 

Речено је да је новинар немачког издања Billy Six пронашао чак седам сведока који су видели два авиона. Неки чак тврде да су видели избацивање ракете ваздух-ваздух.

 

Приватни детектив Сергеј Соколов, који је учествовао у истрази, тврди да фрагменти пројектила пронађени на лицу места показују да је узрок несреће бомба у авиону коју је поставила CIA.

 

Истражитељ наводно има снимак разговора два агенти ЦИА који потврђује ову верзију. Сергеј Соколов тврди да су, уз агенате CIA, укључене биле и холандске тајне службе, јер је експлозив постављен на холандском аеродрому.

 

Сврха овог страшног удеса је дискредитација Русије, увођење против ње још тежих санкција и ојачавање присуства НАТО на руским границама.

 

Приказивање филма о обарању Боинга је заказано за 3 мај.

 

Ката

Тагови: ; ; ; ; ;