Покрет социјалиста поручио је да ће изборна воља грађана Србије бити заштићена и да се петооктобарско насиље неће поновити колико год то појединци прижељкивали.

 

POKRET-SOCIJALSITA1

«Циљ напрасне љубави Бојана Пајтића, Саше Радуловића, Санде Рашковић Ивић, Бориса Тадића и осталих јесте изазвање нестабилност у земљи и оспоравање изборног процеса», оценио је ПС у саопштењу, истичући да странке које су на власт 2000. године дошле насиљем сада опет прете улицом.

 

Они подсећају да су током предизборне кампање више пута упозоравали да ће се целокупна «цензус опозиција» ујединити ако добије и један глас више, додајући да се може видети да су се ујединили иако су добили стотине хиљада гласова мање.

 

 

«Коалиције од којих ниједна није освојила преко шест одсто гласова оспоравају победу коалицији која је освојила преко 48 одсто гласова. Странке које су 2000. године на власт у Србији дошле насиљем и паљевинама, сада опет прете улицом. Изборна воља грађана Србије ће бити заштићена и петоотобарско насиље се неће поновити колико год то појединци прижељкивали», поручио је ПС у саопштењу.

 

 

 

 

 

РТС

Тагови: ; ;