Бивши председник САД извиждан је у граду Логану у Западној Вирџинији који је посетио у оквиру председничке кампање његове супруге Хилари.

 

klinton

 

 

 

Бивши председник САД Бил Клинтон извиждан је данас у граду Логану у Западној Вирџинији који је посетио у оквиру председничке кампање његове супруге Хилари.

 

Присталице кандидата за демократску номинацију Бернија Сандерса и кандидата за републиканску номинацију Доналда Трампа звиждали су и узвикивали пароле против Клинтона.

 

Према телевизији WВНС-ТВ, у писму званичника Логана, наводи се да Бил и Хилари Клинтон «просто нису добродошли» у тај град.

 

Хилари Клинтон је критикована због навода да ће мере, које планира да уведе, оставити без посла рударе и рударске компаније. Клинтон је касније рекла да је погрешила и да је посвећена рударским заједницама.

 

«Поруке госпође клинтон против угља су последња свар која је потребна нашем измученом граду. Мере које заступају људи као госпођа Клинтон су скоро уништиле наш леп град и искрено, што је доста, доста је», наводи се у писму званичника Логана.

 

 

НОВОСТИ

Тагови: ;