Аутор снимка за News Front Ивана Прокопова.

 

Уз информацијску подршку News Front и учешће странке «Родина», на Криму је одржано такмичење у мешовитој форми борилачких вештина 9 маја на Дан победе.

 

У част 71годишњице Велике победе у парку Тренова у граду Симферопољ, организован је «Куп гувернера» за мешовите борилачке вештине.

 

Скупу је присуствовало више од 20 спортиста. На програму је био меч између петоструког шампиона Крима Дениса Домитрашћука и мајстора спорта Владимира Хачатарјана, који је победио на овом такмичењу.

 

Током такмичења је организован концерт уз учешће кримских музичких и плесних група.

 

 

Срећан Дан победе су публици честитали руководилац News Front и посланик бахчисарајског Градског већа партије «Родина» Константин Книрик, вршилац дужности Министра спорта Републике Крим Виталиј Романов и новинар добитник награде О.Бузини Сергеј Веселовски.

 

У свом говору, Константин Книрик је рекао: «Најважније је, у сваком смислу, да имамо овај празник. То је велики дан. Ми морамо учинити све да очувамо историјско сећање. Ми волимо спорт и патриотским активностима показујемо да смо достојни потомци победника. Здраво тело и дух, спремност да се боримо за своју земљу у спортским и свим другим стварима су темељ нашег националног успеха и просперитета. Хвала ветеранима, хвала свима захваљујући којима сада живимо под мирним небом. Срећан Дан победе».

 

Хиљаде становника Крима се окупило у парку Тренев да би активно подржали спортисте и младе уметнике.

 

Ката

Тагови: ; ; ; ;