Заменик Законодавне Скупштине Петербурга Виталиј Милонов је предложио руском Организационионом одбору «Евровизије» да пошаље у Кијев 2017. академски ансамбл музике, песме и игара руских оружаних снага.

А академски ансамбл Руске армије «Александров» је спреман да представља Русију на конкурсу за песму Евровизије — 2017, ако добије такав предлог.

 

xw_1254485

 

«Такав чин наше земље ће послати недвосмислену поруку о целом такмичењу, њеној политичкој компоненти и месту одржавања», — рекао је Милонов.

 

 

Уметнички директор Хора руске армије изјавио је у интервјуу радио станици «Говорит Москва» да је хор спреман за учешће на Евровизији 2017.

 

«Ми смо спремни на било који формат и на било какав разговор о учешћу на «Евровизији», рекао је уметнички директор Хора Генадиј Сачењук.

 

 

Генадиј је подсетио да је, када је одржано такмичење у Москви, ансамбл наступао соло са малим програмом, али не као такмичар.

 

«А ако постоји могућност да учествујемо на «Евровизији», ми смо спремни», рекао је Сачењук.

 

 

Милонов је додатно предложио да у будућности Русија не учествује у овом такмичењу због «свеопште духовне деградације и недоследности традицији руских вокала».

 

 

 

 

Вести.ру/ РИА Новости

Тагови: ; ; ;