Дугин: Трамп је одраз праве Америке

Александар Дугин
Катэхон

 

Да није Доналда Трампа, ови избори би били сасвим обични и без икаквих изненађења. Чак и досадни. Он је, без сумње, сензација ових избора. Јер, Доналд Трамп је кудикамо занимљивији од Обаме.

 

Изабрати црног муслиманског демократу који се у вођењу политике не разликује од белог протестанта републиканца, представља прави успех стручњака за ПР. Али, немогуће је поновити тако нешто. Демократе су предложиле прилично досадну Хилари. У ствари, она би била прва жена Председник, јер је то сада тренд, али она напросто није импресивна.

 

Али Трамп..он је сензација. У ствари, то је стварна промена у односу на оно на шта смо навикли.

 

Републиканци, као и демократе, су представници америчке владајуће елите. То је посебан део друштва, прилично удаљен од обичних Американаца. Ова елита која, не само у Америци већ и на светском нивоу, поседује невероватне суме новца, не служи људима, већ апстрактној утопији светског владе и глобалне финансијске олигархије. Америчка елита заправо није ни америчка.

 

И тако се појавио Доналд Трамп, тежак, груб, каже оно што мисли, непристојан, емоционалан и, по свему судећи, отворен. Чињеница да је милијардер није битно. Он је другачији. Он је изузетно успешан обичан Американац. Он је та сирова Америка без сјаја и глобалистичке елите. Он је понекад одвратан и насилан али је оно што је. То је истинска Америка.

 

Вероватно је Доналд Трамп још један дизајнирани производ и виртуелна фигура. Међутим, он је тај који чини да се људи осећају свеже и пуни наде. Он је поуздан. Црни миротворац је обећао да ће све променити, али није био у стању да било шта промени. Баш ништа. А Хилари Клинтон, са пребрзо остарелим покерашким лицем, ни не обећава да ће нешто да промени. Можда ће Трамп моћи да врати Америку назад у њене природне границе.

 

 

Можда тај непристојни црвенокоси Јенки из салуна успе да се врати на проблеме унутар земље и да остави на миру човечанство, уморно од америчке хегемоније и деструктивне политике хаоса, крвавих река и обојених револуција?

 

Трамп је лидер. Највероватније да је и он лажан. Али, чак и ако није лажан, шансе да победу су му упитне, јер глобалистичка елита и олигархија контролишу све финансије у САД.

 

Али, ми желимо да верујемо у Доналда Трампа.

 

Гласајте за Трампа па да видимо шта ће се догодити.

 

Ката