Бизнисмен са Флориде који се кандидује за сенатора Карлос Беруф је јавно назвао Барака Обаму животињом, при том га оптужујући за „систематско наношење штете Америци“.

 

BUC2dE5CEAAlxxy

 

„На жалост, животиња коју називамо Председником САД, седам и по година методично, попут каквог хирурга, веома интелигентно уништава нашу земљу и наше оружане снаге“.

 

Амерички бизнисмен, родом са Кубе, је децидирано одбио да повуче своју реч, преноси Fox News. Беруф иначе има грађевински бизнис, а претендује на место у Сенату САД које је досад држао Марко Рубио.

 

65526

 

Демократа Патрик Марфи, који је Беруфов супарник у борби за место у Сенату, одмах је Беруфа оптужио да је расиста и затражио да се извини Обами. Али се истовремено сложио са Беруфовом критиком Обамине владавине, оценивши да је „ослабила националну економију и водеће позиције САД у међународној арени“.

 

Беруф не само да се није извинио него је поручио Марфију: „Неће ми тај дечкић-конгресмен држати придике. Марфи се ничим у животу није бавио, а место у Представничком дому му је купио татица. Једино ценим то што је моју критику неспособности Председника Обаме да заштити Америку учинио још присутнијом у јавности“.

 

Ката

Тагови: ; ; ;