Саветник Министра финансија САД у време администрације Роналда Регана Пол Крејг Робертс је изјавио је да је у САД почела кампања оцрњивања фактичког кандидата Републиканске партије за Председника државе Доналда Трампа.

 

89509

 

Према речима овог светски познатог експерта, модратори те кампање се налазе у окружењу фактичког председничког кандидата Демократске партије Хилари Клинтон.

 

„Ти људи и олигархија која подржава Клинтонову 24 сата дневно ће демонизовати Трампа. Оптужиће га да је сексуални силеџија, да није плаћао порез, измислиће сваку могућу лаж, само да заплаше бираче“.

 

Робертс тврди да Клинтонову подржавају богаташи који владају САД и неоконзервативци који су бесни што не могу да контролишу Трампа, па су зато и они за Клинтонову. У све су укључени и медији које у рукама држи америчка олигархија, преносе fakti.rs

 

„Ситуација ће се реално даље погоршати ако Трамп постане озбиљан конкурент Хилари и људи почну да гласају за њега. Ако он почне да добија изборе, мислим да му неће дозволити да уђе у председнички кабинет“.

 

Замољен да објасни шта има у виду под „неће му дозволити“, Робертс је упозорио: „Сматрам да ће га CIA убити“.

 

У осто време је откривено да ће организација која подржава Клинтонову Priorities USA са шест милиона долара платити видео у коме се критикују Трампове изјаве о женама. Та организација ће након 8 јуна на политичку рекламу у прилог Клинтонове потрошити још 130 милиона долара.

 

Ката

Тагови: ; ;