Ката Буцик за NewsFront Serbia

 

Амерички тенкисти су успели да се страшно обрукају на такмичењу «Strong Europe Tank Challenge», које су сами организовали као пандан такмичењу које организује Русија уз учешће седамнаест земаља, укључујући Кину, Индију, Пакистан, Венецуелу, Кувајт и Монголију.

 

size0

 

Цео догађај су организовали европски огранак војске САД и Немачка. Надметање се одржало у немачком тренинг кампу у Графенверу. Учествовали су тенкисти из САД, Словеније, Пољске, Немачке, Италије и Данске.

 

Победили су Немци. Други су били тенкисти из Данске, а трећи Пољаци. Тенкисти САД су поделили последње место са војном «силом» Словеније.

 

Такмичење је обухватало одбрану, офанзивне операције на полигону са тринаест препрека, вежбу гађања и навигациони тренинг и прво је овог типа које су САД организовале на тлу Европе од 1991 године.

 

Сврха такмичења је унапређивање вештина ратовања и одговор на «разметљиве акције Русије», пише РТ.

 

Нема збора, одговор је био јасан и очигледан. Уколико су и остали видови US Army овако утренирани, Русија нема о чему да брине, у чему се слажу и у САД.. ПАНИКА У ПЕНТАГОНУ: РУСИЈА ЈЕ ПРЕВИШЕ ВОЈНО МОЋНА

 

 

Ката

Тагови: