Потпис Мила Ђукановића је срамни издајнички чин према потомцима славних предака и посебно према жртвама, сјенима оних грађана који су убијени бомбама са његовим навођењем.

 

207498_10150138229898798_5627344_n

 

Сјетимо се да је након што је гласао 1998. у Врховном савјету одбране у Београду, за безусловну одбрану земље од агресије, Мило Ђукановић се састао са водећим НАТО злочинцима у Бриселу, а нешто касније тражио да се бомбардује његова држава. Ђукановић на истом мјесту злочина ставља потпис на издају коју је направио прије 17 година.

 
Ми из Мировног покрета НЕ у рат — Не у НАТО најоштрије осуђује потписивање документа који симболизује велеиздају и смрт и понављамо по енти пут, НАТО чизма није добродошла. И сматраћемо је окупаторском.
Потписивање оваквог Протокола је неодговорна игра са судбином грађана Црне Горе са несагледивим последицама, које ће на крају сносити сам премијер.

 

Ми позивамо грађане Црне Горе на отпор, а сваки грађанин мора да буде глас отпора. На то нас обавезује и аманет Светог Петра Цетињског, који је проклео сваког Црногорца И Брђанина који не буде вјеран мајци Русији.

 
Наша борба за слободан и демократски референдум о уласку у НАТО је суштинско питање.

 
Гојко Раичевић, предсједник Мировног покрета Не у рат не у НАТО

Тагови: ; ;