Студент из Северне Митровице Л.С. задобио је највероватније лакше телесне повреде када га је напала група Албанаца данас после подне у Јужној Митровици, у близини Југобанке.

 

kosovska-mitrovica

 

КоССев незванично сазнаје, Л.С. је студент Међународног пословног колеџа (ИБЦМ) и студира у кампусу у Јужној Митровици. Случај напада за КоССев је потврдио и портпарол Косовске полиције у Јужној Митровици, Авни Захити, који је рекао и да се младић тренутно налази у болници у Јужној Митровици, а да мотив, као и сами нападачи нису још увек познати.

 

Група Албанаца из, за сада непознатих разлога, напала је српског младића јуче око 15:40, у тзв. зони поверења у близини главног моста, наневши му више удараца по телу и предњем делу главе, сазнаје КоССев.

 

Случај је пријављен станици полиције у јужном делу града где се напад и догодио.

 

„Према изјави младића, напала су га три лица. Младић има повреде, али није животно угрожен и он се налази у болници у Јужној Митровици за прву интервенцију. Још увек не знамо повод инцидента. Нападачи нису познати, али је истрага у току,“ рекао је за КоССев портпарол КПС-а за регион југа, Авни Захити.

 

ин4с

Тагови: ;